AUTON KÄSINPESU

PESEMME KAIKKI AUTOTYYPIT JA MERKIT

AUTON KÄSINPESU: Tärkeintä autosi päivittäisessä hoidossa on jotain, joka tuntuu hyvin perustavanlaatuiselta prosessilta: se on autopesu. Täällä ei myöskään kaikki ole niin yksinkertaista kuin se näyttää ensi silmäyksellä. Huono autopesu vahingoittaa autoa, hyvä autopesu estää autoa vaurioitumasta. Meidän autopesu on erinomainen. Voit tarkistaa tämän itse! Tämä kattava autopesu, joka sijaitsee yksityiskohtaisessa keskuksessa ORIKEDON AUTOPESU JA KORJAAMO, tarjoaa korkealaatuisia palveluja käyttämällä edistyneimpiä tuotteita ja laitteita, ja sen avulla voit säilyttää autosi pidemmän puhtauden, kiillon ja kauneuden!

PALVELUMME

Parhaat palvelut korkealaatuisina

AMMATTIMAINEN ULKOPESU

tarjoaa korkealaatuisia palveluja käyttäen edistyneimpiä tuotteita ja laitteita, ja sen avulla voit säilyttää autosi loiston ja kauneuden pidempään!

ULKO JA SISÄPUHDISTUS

Pesemme auton ulkopuolelta ja puhdistamme ja imuroimme sen myös sisältä ( Ilman penkkien pesua )

TÄYSFIKSAUS

Parhain puhdistuspaketimme sisältää,

Ulkopesu + Sisäpuhdistus + penkkien pesu + Moottorinpesu + (Kovavahaus tai Puleeraus) + Asfaltin poisto

KOVAVAHAUS

Käsillinen Autojen kiillotus ja auton korin suojaus .

Antaa autollesi häikäisevän kiillon,

Suosittelemme kokeilemaan yrityksen palvelua.

MAALIPINNAN HIONTA (PULEERAUS)

Tekee ajoneuvon korista yhtä uuden kuin se oli ostettaessa. Ja suoritetaan tarvittaessa, Jos auton maalipinta on naarmuinen tai haalistunut, hiotaan se tasaiseksi ja kiiltäväksi ennen vahausta. Takaamme laadukkaat materiaalit, ammattitaitoiset työntekijät ja yksilöllisen lähestymistavan jokaiseen ajoneuvoon sen arvosta ja merkistä huolimatta!

PENKKIEN PESU

Miljoonat haitalliset bakteerit elävät penkeissä . Puhdistamme penkit lialta ja tahroilta parhailla materiaaleilla, jotta penkit näyttävät upouusilta.

MOOTTORIN PESU

Meillä on erinomainen kokemus moottoreiden pesusta. Ja Puhdistamme sen erinomaisella tavalla. Moottorin pesu on asiakkaan vastuulla.

SISÄPUHDISTUS

Auton sisätilojen kuiva puhdistus ja suojaus. lukuisat auton omistajat viettävät autonsa sisällä melkein puolet päivästä, joten auton sisätilan puhtautta on vaikea ylläpitää. Täältä tulemme, asiantuntijat ja tarjoamme ammattimaisia pesupalveluitamme. Puhdistamme ja imuroimme auton sisältä ( Ilman penkkien pesua )

RENGASPESU

Autojen renkaisiin tarttuu paljon likaa päivittäin, ja tämä lika voi vahingoittaa vanteen ulkonäköä, jos sitä kerääntyy. Suosittelemme renkaiden pesemistä ajoittain renkaan kauneuden ja eheyden suojaamiseksi.


HINTA ALKAEN 15 E: stä 


TUTUSTU TYÖHÖMME KUVAGALLERIASSA

Tee Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Puh: 040 099 7411


Ota meihin yhteyttä